La Sânziene... cu Leac!

Arbori Sacri
cărțile oracol ale Vechii Tradiții

Arbori Sacri
cărțile oracol ale Vechii Tradiții

150,00 lei

„De când lumea, Arborii leagă Pământul de Cer și prin puterea lor aduc stabilitate Lumii de Mijloc. Legende străvechi vorbesc, încă, despre marea înțelepciune a Arborilor Sacri, despre darurile lor, despre modul în care prin simpla lor prezență ne modifică starea, ne modelează gândurile, ne limpezesc mintea, ne ghidează, ne vorbesc și ne transmit mesaje….”

Distribuie:

Arbori Sacri – cărțile oracol ale Vechii Tradiții” reprezintă o publicaţie inedită pe piața de carte românească!

Pentru prima oară, într-o ediție de lux, în cele 33 de cartoline, hand-drawn, sunt reprezentați Arborii Sacrii ai acestui pământ, pe care străbunii noștri îi foloseau drept ghizi în comunicarea cu Universul, mijlocitori între Cer și Pământ, pentru a cere ajutor și călăuzire, pentru a trimite mesaje către Divinitate.

În esență este vorba despre o cale străveche de liniștirea minții și de întoarce la remediile ancestrale ale neamului nostru, pe care autoarea, Diana d’Briac, după ani de cercetări în domeniu, o readuce la lumină.

Cele 33 de cartoline sunt anume desenate pentru a conecta lin și adânc partea nevăzută a ființei noastre la înțelepciunea Arborilor Sacri, fiecare în sine, fiind o poartă, o cale, un răspuns, un indiciu, o pildă, un semn …ce aduc mesaje clare, simple și ușor de înțeles pentru oricine.

Cartea care însoțește cartolinele detaliază mesajele celor 33 de Arbori Sacri pentru fiecare arbore în parte și menționează câteva modalități de lucru dintre infinitele combinații în care cărțile-oracol se pot folosi. Uneori, textul mai relevă și un sfat practic, o scurtă meditație sau un exercițiu intuitiv de imaginație.

Sunt conținute într-o elegantă cutie din catifea de culoarea pământului, lucrată manual în legătorie de artă și sunt, în opinia noastră, un dar binecuvântat, un cadou divin pentru suflet și pentru minte, un obiect de artă în sine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arbori Sacri
cărțile oracol ale Vechii Tradiții”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ar putea să îți mai placă