La Sânziene... cu Leac!

Ierburi magice…în bucătărie!

Ierburi magice…în bucătărie!

150,00 lei

„Ierburile poartă în ele energia Pământului, au puteri enorme de vindecare și de a face lucrurile să se întâmple!”

Distribuie:

Într-o prezentare grafică deosebită, cu aer de poveste, cartea volantă  „Ierburi magice…în bucătărie” a Dianei d’Briac vorbește despre puterile tainice ale mirodeniilor care se folosesc, dintotdeauna, în bucătărie.

Cu siguranță, majoritatea oamenilor știu despre gustul, mirosul sau culoarea pătrunjelului, cimbrului, mărarului, leușteanului, piperului sau a ardeiului iute, spre exemplu, dar prea puțini sunt cei care cunosc ce aduc aceste ierburi, dincolo de aromă și culoare, și cum erau folosite în Vechea Tradiție a străbunilor noștri.

Fiecare dintre cele 21 de condimente cuprinse în această carte volantă, conduc spre vechea cunoaștere a acestor pământuri, spre modul în care se foloseau tradițional mirodeniile în bucătărie pentru a aduce dragoste, protecție, belșug, pace, curaj…sau pasiune!

Parcurgând filă cu filă, descoperim cum mirodeniile sunt  “ierburi de leac” la îndemâna noastră și că în Vechea Tradiție a străbunilor noștri se foloseau pentru mult mai multe decât pentru a da savoare mâncării…

Paginile volante ale cărții sunt conținute într-o trăistuță hand-made din pânză de in, pentru a le avea oricând la îndemână în bucătărie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ierburi magice…în bucătărie!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ar putea să îți mai placă