La Sânziene... cu Leac!

Politică de rambursări și returnări

Produsele comandate vor fi livrate Clientului în termen de maxim 10 de zile de la plasarea comenzii. Termenul de livrare variază în funcție de numărul de comenzi înregistrate și de disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate, fără a depăși însă termenul de 15 de zile. Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat, tarifele fiind cele precizate de firmele de curierat.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentantul societății La Sânziene…cu Leac S.R.L. pentru a stabili coordonatele expedierii.

Recepția produselor reprezintă confirmarea Clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura atașată în colet constituie contractul de vânzare-cumpărare dintre Client și Comerciant, conform legislației in vigoare.

Conform legii, produsele care prezintă defecte de fabricație sau la care se constată o lipsă de conformitate, (de exemplu cărți cu pagini lipsă etc.), vor fi aduse la starea de conformitate sau înlocuite cu unele similare. În cazul în care niciuna dintre aceste variante nu este posibilă, produsele vor fi returnate și Clientului i se va rambursa contravaloarea sumei achitate. Pentru accesarea serviciului retur, Clientul trebuie să prezinte dovada plăţii produsului şi factura emisă pentru achiziția făcută.

Detaliile politicii de retur La Sânziene…cu leac S.R.L.

Produsele achiziționate de pe site-ul www.lasanziene.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi societatea La Sânziene…cu Leac S.R.L. cu sediul în mun. Bucureşti, str. Ion Bogdan nr. 9, corp A, ap. 4, sector 1, cod poştal 010538, [email protected] cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costului livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim produsul returnat în aceeași stare în care a fost livrat. Vom efectua această rambursare folosind datele contului IBAN furnizate de Dumneavoastră. Astfel, suma aferentă va fi virată în contul IBAN indicat de Dumneavoastră, neexistând posibilitatea rambursării cash; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Vă atragem atenţia că vom amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele în stare intactă. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Returnarea produselor se poate efectua prin firma de curierat. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii şi calităţii produselor.

Politica de retur La Sânziene…cu leac S.R.L. se bazează pe o relație de bună credință și comportament echitabil. Avem încredere că vei respecta drepturile de proprietate intelectuală și nu vei folosi sau fotocopia produsele înainte de a le returna. La rândul nostru, te asigurăm că vom ține cont de particularitatea fiecărui produs returnat și îți vom oferi cele mai bune servicii de fiecare dată.

Pentru orice detalii suplimentare privind condiţiile de retur, ne poţi contacta prin e-mail la adresa [email protected]