Curatire Energetica

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează lucruri mărunte pe care altă dată nici nu le observai…E semn clar că a venit momentul pentru o curățenie. De o anumită energie! Și sigur nu mai poți amâna, dacă simți că nu mai poți comunica ușor cu cei apropiați, dacă nu ai somn sau, dimpotrivă nu iți vine să te trezești dimineața, dacă mănânci întruna sau nu ai poftă de mâncare, dacă ți se tot ard becurile sau echipamentele electrice au luat-o razna…

Hotărăște care este spațiul pe care vrei să îl cureți: dormitorul, bucătăria, tot apartamentul…Alege un moment în care să nu te întrerupă nimeni. Să fii doar tu cu gândurile tale. Stabilește care sunt motivele pentru care vrei să faci această curățenie și, fără grabă, hotărăște ce vrei să trăiești, să obții, cum anume vrei să te simți…Închide ochii. Relaxează-te! Vezi! Imaginează-ți!

Acum, când știi deja ce vrei să obții, treci la acțiune! Aprinde o lumină în mijlocul spațiului, lăsându-ți instinctul să aleagă culoarea. Aprinde un bețișor parfumat, preferabil tămâie, salvie, patchuli sau lavandă, și urmărește cu el conturul spațiului pe care vrei să îl cureți. Pune într-un bol mic apă curată și câteva fire de sare. Stropește începând din est, în cele patru puncte cardinale. Și dacă nu ai un clopoțel, apropie-te de colțurile spațiului și bate din palme, pentru a dispersa energia negativă care s-a acumulat și stagnează în colțuri. Întoarce-te în centrul spațiului. Respiră adânc de câteva ori și mulțumește.

Nu au trecut decât câteva minute dar tu te simți deja altfel….

Sau, programează-te aici la o Sedinta de Curatire Energetica.

 

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!