La Sânziene... cu Leac!

Ierburi de Leac

În vechea tradiţie se credea că plantele sunt daruri divine şi au puteri magice. Deşi fiecare dintre noi a simţit, cel puţin o dată, binecuvântarea unui ceai de plante, care ne-a adus liniştea, sau aroma unor anume ierburi, care ne-au luat, ca prin farmec, durerea de cap, multe dintre aceste puteri miraculoase ale plantelor rămân încă necunoscute.

Ştim, spre exemplu, că o infuzie din busuioc, cimbru şi cimbrişor-de-câmp, în părţi egale, face minuni atunci când suntem cuprinşi de gripă, sau că un ceai de tei, ori de sunătoare, ne aduce somnul în nopţile târzii, când acesta nu vrea să vină, însă puţini mai ştiu că, în vechea tradiţie, se punea busuioc în toate încăperile, pentru protecţia casei şi a tuturor celor care locuiesc în ea. Sau că sub perna copiilor se așeza o crenguţă de cimbru pentru a-i feri pe micuţi de coşmaruri.

Vă propunem, aşadar, prin cursurile, prezentările și atelierele noaste, o călătorie în lumea miraculoasă a plantelor, pentru a descoperi nu doar proprietăţile lor medicinale, ci şi puterile lor magice care, folosite împreună, aduc armonie şi împlinire în toate privinţele vieţii noastre.

Te invit să te bucuri de câteva fragmente despre Aloe și Vâsc din cartea “Ierburi Magice” ( în curs de apariție). Sunt printre plantele despre care vom vorbi pe-ndelete și în atelierul “Ierburi de Protectie”

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier - Ierburi de Protectie
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe