La Sânziene... cu Leac!

Pernă din plante

Pernele din plante sunt o modalitate minunată, extrem de plăcută, de a obține protecție, ghidare și vindecare, în timpul somnului. Prin puterea lor magică, de leac, prin anume arome, energii și vibrații, ierburile ating o zonă foarte profundă a creierului, învăluie trupul, activează puterile nebănuite ale subconștientului, accesează cunoașterea intuitivă (Divinitatea), curăță, repară, armonizează, deschid, protejează, vindecă. Desigur, este un proces de durată și este altfel pentru fiecare dintre noi.

Pernele din plante create după rețetele „La Sânziene” conțin doar ingrediente naturale, ierburi, flori și, uneori, rășini și cristale. Sunt lucrate manual, ritualic, fiind menite cu putere de leac și vindecare.

Valabilitatea unei perne din plante depinde de gradul de încărcătură energetică negativă a fiecăruia. Oricum, o pernă din plante trebuie înlocuită atunci când nu se mai simt aromele ierburilor sau, cel târziu, după 4 luni de folosire noapte de noapte.

În funcție de combinația plantelor pe care le conțin, puteți găsi la noi „Perna de vindecare”, „Perna de protecție”, „Leac pentru insomnie”, “Perna de vise”, “Perna de Sânziene” sau puteți comanda o pernă personalizată, pentru o anume situație ori anumite nevoi, scriindu-ne un mesaj aici.

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe