La Sânziene... cu Leac!

Agenda Magică 2024

Agenda Magică 2024

96,00 lei

2024 aduce cu sine propria sa Agendă Magică prin intermediul Editurii La Sânziene!

Ca în fiecare an, ca de fiecare dată, în acest moment al anului, Editura La Sânziene „aduce la viaţă” și pentru 2024 o altfel de Agendă, o Agendă care s-a dovedit a fi cu adevărat Magică, iar odată descoperită devine cu neputință să o mai lași deoparte…

A fi conectat la înțelepciunea Universului este, poate, cea mai mare provocare a vremurilor în care trăim!

Distribuie:

Și, tocmai de aceea, urmând un algoritm străvechi, Diana d`Briac a creat, și pentru anul 2024, pentru un public foarte special, acest ghid de fiecare zi, ca un vehicul magic care să conecteze permanent la Divinitate printr-un cristal, printr-o aromă, o culoare, un condiment, prin vibrația zilei, printr-un simbol, creând o altfel de Agendă, care să amintească și de Străvechile Sărbători ale neamului nostru și de Sărbătorile Creștine, și de Solstiții și Echinocții, și de mersul Lunii și al Soarelui!

Pentru că este esențial să faci energiile fiecărei zile să lucreze pentru tine și să rămâi în armonie cu Divinitatea, mai ales într-un an guvernat de cifra 8, Agenda Magică a Dianei d`Briac îl ajută pe cel ce o deschide să știe, în fiecare zi, ce este în Cer și pe Pământ, ce vibrație, ce cristal, ce culoare, ce aromă, ce iarbă de leac, se potrivesc acelui timp, acelei zile, ce anume îl ajută să fie și să rămână în armonie cu Universul!

Mai mult, cele 13 ritualuri de Lună Nouă, descrise în detaliu, sunt borne pentru tot atâtea noi începuturi!

Această Agendă …magică este altfel de fir al Ariadnei, o călăuză de-a lungul întregului an, un diapazon ce acordează la fluxul benefic al lucrurilor, pentru a vibra astfel încât să atragem doar ceea ce ne face bine și ne este de folos!

Filele de culoarea untului de casă sunt atent legate într-o prețioasă copertă de lux, din catifea gravată în descântec, într-un Atelier de Artă și înscrise în cerneală verde închis.

Agenda Magică a anului 2024 este mult mai mult decât un dar minunat, atât pentru cei pe care îi prețuim cu adevărat, cât și pentru sine! Pentru că – nu-i așa? – merităm!

 

Date tehnice:

Agendă Magică 2024
Autor Diana d`Briac
Dimensiuni Agendă: A5
Număr pagini: 272
Culoarea filelor: crem-untos
Culoarea textului: verde închis
Coperta: catifea gravată
Culori de copertă: roșu, verde, albastru-indigo
Agenda cuprinde perioada 25 Decembrie 2023 – 5 Ianuarie 2025

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Agenda Magică 2024”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ar putea să îți mai placă