La Sânziene... cu Leac!

Ierburi

Ierburile poartă în ele energia Pământului. Au puteri enorme de vindecare sau de a face lucrurile să se întâmple. Fiecare plantă are proprietăți unice care, folosite corect, grăbesc materializarea și vindecă fiecare aspect al vieții noaste. Le găsim în medicină, în bucătărie, în terapiile complementare, în produsele de frumusețe sau ritualurile religioase din toate timpurile și de peste tot.

Câți folosim însă, conștient, în viața noastră de fiecare zi, puterea și energia plantelor, aceste minunate daruri divine? Câți știm, spre exempu, că cimbrul, în funcție de modul în care este preparat, aduce vindecare, dragoste, cunoaștere sau purificare. Feminin, guvernat de Venus, având vibrația elementului apă și fiind asociat zodiei Taurului, cimbrul ne vindecă, ne eliberează de încărcături negative și ne aduce liniște.

E bine să gătești cu cimbru, dacă îți doresti pace și dragoste în casă, să bei un ceai cu cimbru, dacă ești copleșit de tristețe, să pui în dormitor o crenguță de cimbru pentru a avea un somn liniștit sau să-ți presari într-un buzunar câteva fire de cimbru, atunci când ai nevoie să te prezinți la un interviu.
Atelierele noastre îți oferă oportunitatea de a învăța cum să întrebuințăm puterile acestor plante de leac pentru a ne îmbunătăți viața.

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier de Ierburi magice.
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe