La Sânziene... cu Leac!

Lumânări

“Să faci cele 7 candele, care vor fi puse deasupra, ca să lumineze în față” – Exodul 25:37

Energia, puterea magică a lumânărilor a fost folosită, cu intenție, de “cei care au privilegiul de a ști” de la începutul lumilor. Și pentru că o lumânare care arde implică toate cele 4 elemente, puterea ei de materializare este fabuloasă. Ceara, simbol al pământului, ceara care se topește și curge, simbol al apei, flacăra care activează focul și oxigenul care îi permite să ardă și activează elementul aer, toate împreună, fac lucrurile să se întâmple.
Culoarea, ceea ce se pune în și pe o lumânare, modul în care se așează și intenția cu care se aprind transformă lumânările în vehicule magice spre ceea ce ne dorim.
La sfârșitul acestui atelier, vei ști să faci o lumânare pentru ceea ce ai nevoie, vei ști cum să o aprinzi în funcție de trebuință, unde și cum să o așezi, vei ști, spre exemplu, ce trebuie să faci pentru a folosi conștient puterea lumânărilor pentru a-ți veni în ajutor și vei avea deja o lumânare, făcută de tine pentru un anumit scop, pe care să o iei cu tine acasă.

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier de Lumanari Magice.
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe