Politica de confidentialitate

Confidentialitate

Prin accesarea website-ului www.lasanziene.ro ești de acord ca datele tale personale să fie prelucrate de către societatea La Sânziene…cu Leac SRL pentru următoarele scopuri:

  • oferirii de servicii mult mai bine definite nevoilor clienţilor noştri;
  • pentru plasarea comenzii în sectiunea de Magazin on-line;
  • pentru înregistrarea contului pe site-ul www.lasanziene.ro;
  • pentru înscrierea la newsletter sau la notificări;
  • recenzii pe pagina de produs.

Datele vor fi păstrate în vederea creării unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile La Sânziene...cu leac SRL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de La Sânziene...cu leac SRL prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.) Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise către terți, prin vânzare sau dezvăluire. Singurele excepții de la această regulă vor exista doar atunci când apelăm la un operator de marketing direct care efectuează diferite acţiuni specifice agreate de La Sânziene...cu leac SRL, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) și a unui contract, ambele validate de către un profesionist în domeniul juridic, precum și instituțiile financiare implicate în furnizarea serviciului de aplicare pentru obținerea unei soluții de finanțare.

Colectarea datelor se desfășoară prin intermediul unor modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.

Ne comunicați informații cu caracter personal atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular online, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați prin intermediul unuia dintre canalele noastre.

Societatea La Sânziene...cu leac SRL în calitate de administarator al site-ului www.lasanziene.ro respectă: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR), Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Acces restrictionat și (dez)abonare – există zone în site pentru care este necesar consimţământul tău (vezi Înregistrare cont, plasarea comenzii prin magazinul on-line , Homepage- înscriere newsletter, recenzii pe pagina de produs, adăugare comentariu etc.). În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare astfel încât, atunci când nu vrei să mai primesti email-urile noastre, te poți dezabona cu usurință. Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:

  • datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea
  • obiectați la prelucrarea datelor dvs. de către La Sânziene...cu leac SRL în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate.

Comunicarea modificărilor: în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă (de exemplu codul poștal) sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Securitate: În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline, cât și online

Contact: Dacă aveți întrebări despre Politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne scrieți la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.