La Sânziene... cu Leac!

Sigilii Magice

Fie că li s-au spus peceți, sigilii sau simboluri, în esență, aceste semne magice au adunat prin liniile lor, încă de la începutul lumii, întreaga forță și putere a Universului. Neîndoielnic, cel care știa să facă un sigiliu avea un instrument de materializare deosebit de eficient.
Oamenii au făcut peceți, au pus sigilii și au purtat dintotdeauna simboluri și pentru protecție, pentru prosperitate, pentru dragoste, pentru sănătate și pentru multe, multe altele. Nu de puține ori, mai ales în vremuri de trecere, grele și tulburi, cei care au reușit au fost doar aceia care au știut să adune și să direcționeze corect energia din jurul lor.
În cadrul atelierului nostru deprindem elementele-cheie și învățăm să ne construim singuri propriile sigilii. Parcurgem împreună întregul proces, înțelegem mecanismul de construire a unui sigiliu, de la intenția de a-l creea, până la modul în care îl putem energiza și folosi.
La sfârșitul acestui atelier, veți avea deja un sigiliu făcut de voi și veți ști să faceți singuri sigiliile de care aveți nevoie.

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier de Sigilii Magice.
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe