Constelatii Familiale

Constelaţiile sunt în fapt o metodă terapeutică prin care ne echilibrăm și prin care restabilim, printr-o manieră lină și neinvazivă, nu doar echilibrul familial, ci şi cel organizaţional. Venim cu toții dintr-un neam, căruia îi aparținem, cu bune și rele, și viaţa noastră este strâns legată de cea a părinţilor, a bunicilor şi străbunicilor noştri.

Constelaţiile ne ajută să ne simţim și să fim, din nou, un întreg, ne ajută să devenim compleți, așezându-i pe toţi cei care aparţin sistemului nostru familial, la locul lor, în inima noastră. Raportarea la străbuni defineşte, într-o mare măsură, ființa umană, legăturile, datoriile şi propria identitate; cu ce venim, de unde venim și cine suntem.

Se lucrează pe rădăcinile familiale, pe neam, pe neîmplinirile, frustrările și pierderile suferite de-a lungul anilor, asupra secretelor de familie şi a zestrei psihologice moştenite din generaţie în generaţie, pe momentele cheie din istoria neamului și a familiei noastre: tragedii sociale, falimente, averi pierdute, confiscări, deportări, traume din războaie, decese premature, viol, alcoolism, închisoare, divorţuri, suicide, mutări şi schimbări repetate de domiciliu, accidente, boli grave, infirmități, abandon, adopții și multe altele.

Organizaţional, se lucrează pe conflicte, abuzuri, relaţii deficitare în firmă sau cu partenerii de afaceri, falimente, pierderi, procese, blocaje, concedieri, demisii, abuz de putere, hărțuire, furt...


În cadrul unui atelier, fiecare participant alege o singură temă pe care dorește să lucreze, cum ar fi, spre exemplu, situaţia financiară, relaţia cu mama, relaţia cu partenerul, relaţia cu banii, relaţia cu şeful.

Poți rezerva aici următorul Atelier de Constelatii.

 

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!