La Sânziene... cu Leac!

Psihologie Spirituala

Spiritualitatea, credințele, religia în care creștem și ne formăm convingerile, ca adulți, au impact enorm asupra gândurilor și comportamentului nostru. De multe ori, în momente de cumpănă sau în vremuri de grele încercări căutăm, conștient sau nu, alinare în spiritualitate.

Psihologia spirituală îmbină spiritualitatea cu știința, într-un sistem care armonizează trupul, mintea și spiritul, folosind atât elemente de psihologie clasică, tradițională, cât și elemente de spiritualitate. Nu putem fi întregi decât dacă și sufletul nostru este.

Psihologia spirituală ne ajută mai ales în situațiile în care ne simțim blocați, confuzi, descurajați sau abătuți, nu ne mai găsim drumul sau rostul, nu știm încotro să o luăm sau în ce să mai credem; ne ajută să ne deslușim propriile convingeri și să explorăm dimensiunea noastră spirituală.

Poți apela la noi oricând, programându-te aici.

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe