La Sânziene... cu Leac!

Magia… de fiecare zi!

Chiar este adevărat că, în fiecare zi, ne creem viitorul, pas cu pas! Conştienţi sau nu, informăm energia din jurul nostru prin tot ceea ce facem; iar energia curge prin casa, grădina, biroul sau fiinţa noastră precum sângele printr-un organism viu, lin sau obstrucţionat, în funcţie de alegerile pe care le facem.

Într-un mediu natural – o poiană, pădure, plajă la malul mării – energia curge liber şi lin, aducând pace, armonie şi echilibru. Într-un oraş, energia este deseori obstrucţionată sau direcţionată haotic şi nu e de mirare că simţim uneori nevoia de a fugi cât mai departe, la munte sau la mare pentru a ne încărca cu energia benefică şi neviciată a naturii…

Mişcându-ne mereu între aceleaşi patru puncte cardinale, acasă sau la birou, suntem înconjuraţi de sunete, forme, arome şi culori. Iar vibraţiile lor ne modelează starea. Şi sunt convinsă că aţi trăit cel puţin o dată această diferenţă de stare, fie şi numai purtând o haină care vă place şi vă vine bine, spre deosebire de o alta care, deşi frumoasă, nu vi se potriveşte.

Fie că realizăm sau nu, întreaga noastră viață este modelată de forțe și vibrații ce scapă privirii or rațiunii noastre. Suntem dependenți de lumina soarelui, de miscarea lunii, suntem influențați de vibrația sunetului sau a culorilor și nu putem rămâne netulburați la puterea apei, aerului, focului sau pământului. Conștient sau nu, avem însă puterea să declanşăm, la nivelul energiei, acele schimbări care să ne aducă ceea ce visăm.

În esență, aceasta este magia. Artă, putere, cunoașterea prin care transformăm Universul într-un prieten care să ne ajute să materializăm ceea ce ne dorim, simplu, ușor, curgător, fără a face rău nimănui, niciodată.

Există o magie cotidiană, o magie …de fiecare zi! Există nenumărate căi, rețete, instrumente, remedii care să ne vină în ajutor! Există o veche tradiție care nu și-a pierdut puterea în era internetului! Există leacuri magice…pentru orice! Alege să iți trăiești conștient viața!

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier - Magia …de fiecare zi!
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe