La Sânziene... cu Leac!

Prosperitatea

Bogăția, prosperitatea, abundența au înainte de toate o dimensiune spirituală; Sunt, înainte de orice, o stare a minții, sunt energie şi vibrație; Sunt un flux cosmic la care dorim să ne racordăm sau să rămânem conectați.
În timpul atelierului vei descoperi acele obiecte, plante, arome, cristale, uleiuri, rășini, culori…instrumente care să te ajute să materializezi ceea ce îți dorești; vei învăța când, cum și ce anume ar trebui să faci pentru a fi sau a rămâne în armonie cu ceea ce numim prosperitate, te vei conecta la înțelepciunea unei Vechi Tradiții și vei înțelege că, în esență, nimic nu e atât de complicat precum pare și că foarte multe depind doar de tine!
Iar la sfârșitul acestui atelier, vei ști să faci, să identifici și să folosești remediile care ți se potrivesc pentru a crea acea stare de prosperitate și abundență pe care ți-o dorești. Și vei avea deja un remediu de prosperitate, făcut de tine, pe care să îl iei la tine acasă.

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier de Prosperitate.
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe