La Sânziene... cu Leac!

Ierburi Magice…în bucatarie!

Pătrunjel, cimbru, mărar, leuștean, piper, ardei iute…sunt doar câteva dintre mirodeniile pe care le folosim, dintotdeuna, în bucatarie. Le știm gustul, le recunoaștem mirosul, dar știm încă foarte puțin despre puterile tainice ale acestor ierburi, despre ceea ce aduc ele dincolo de aromă și culoare.

Vă invităm la un altfel de atelier, în care să descoperim împreună câte ceva din vechea cunoaștere a acestor pământuri, despre cum se foloseau tradițional mirodeniile în bucătărie pentru a aduce pace, curaj…sau pasiune!

Aflăm astfel că, mirodeniile sunt “ierburi de leac” la îndemâna noastră, iar în Vechea Tradiție a străbunilor noștri se foloseau pentru mult mai multe decât să dea savoare mâncării.
Descoperim cum să folosim, spre exemplu, coriandrul pentru dragoste, scorțișoara pentru a ne ridica vibrația, dafinul pentru a ne proteja de accidente, cum să ne împlinim visele și să ne materializăm dorințele gătind magic, în fiecare zi, în propria noastră bucătărie!

Poți face o rezervare mai jos pentru: Atelier de Ierburi Magice...în Bucatarie!
GDPR
La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!

Distribuie pe

Te invit să vezi și:

Sărbătoarea de Sânzienele…

Făpturi răpitoare cu puteri magice, unele dintre cele mai fascinante din mitologia poporului nostru; sunt zâne bune și frumoase, cu…
Citește mai departe

Sărbătoarea de Dragobete

Tradiția spune că Păzitorul Dragostei pe plaiurile noastre este Dragobetele, un tânăr semizeu de o frumusețe nepământeană, jumătate om -…
Citește mai departe

Curățire Energetică

De o vreme simți acut oboseala. Nici acasă, în locul tău preferat, nu mai reușești să iți revii. Te enervează…
Citește mai departe