Ierburi magice…în bucatarie!

Autor: Diana d`Briac
Prețul de vânzare 150,00 lei
Descriere

„Ierburile poartă în ele energia Pământului, au puteri enorme de vindecare și de a face lucrurile să se întâmple!”

Într-o prezentare grafică deosebită, cu aer de poveste, cartea volantă  „Ierburi magice...în bucătărie” a Dianei d’Briac vorbește despre puterile tainice ale mirodeniilor care se folosesc, dintotdeauna, în bucătărie.

Cu siguranță, majoritatea oamenilor știu despre gustul, mirosul sau culoarea pătrunjelului, cimbrului, mărarului, leușteanului, piperului sau a ardeiului iute, spre exemplu, dar prea puțini sunt cei care cunosc ce aduc aceste ierburi, dincolo de aromă și culoare, și cum erau folosite în Vechea Tradiție a străbunilor noștri.

Fiecare dintre cele 21 de condimente cuprinse în această carte volantă, conduc spre vechea cunoaștere a acestor pământuri, spre modul în care se foloseau tradițional mirodeniile în bucătărie pentru a aduce dragoste, protecție, belșug, pace, curaj...sau pasiune!

Parcurgând filă cu filă, descoperim cum mirodeniile sunt  “ierburi de leac” la îndemâna noastră și că în Vechea Tradiție a străbunilor noștri se foloseau pentru mult mai multe decât pentru a da savoare mâncării...

Paginile volante ale cărții sunt conținute într-o trăistuță hand-made din pânză de in, pentru a le avea oricând la îndemână în bucătărie.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.