Protectia

Fie că realizăm sau nu, întreaga noastră viață este modelată de energii, forțe și vibrații ce scapă privirii or rațiunii noastre. Suntem influențați sau afectați de gândurile și emisiile celor din jurul nostru. Suntem dependenți de lumina soarelui, de mișcarea lunii, suntem influențați de vibrația sunetului sau a culorilor și nu putem rămâne netulburați la puterea apei, aerului, focului sau pământului. Conștient sau nu, avem însă și puterea de a declanșa, la nivelul energiei, acțiuni care să ne protejeze, să schimbe lucrurile și să ne ferească de ceea ce ne-ar putea afecta.

Protecția ar trebui să fie primul nostru deziderat. Un om fără protecția Universului este întotdeauna vulnerabil, este expus oricând, la orice…

La sfârșitul acestui mini-curs veți avea la îndemână căi și mijloace simple pentru a vă proteja, nu doar pe voi înșivă, ci și familia, casa, mașina, afacerea… pentru că, există o magie cotidiană, o magie… de fiecare zi! Există nenumărate căi, rețete, instrumente, remedii care să ne vină în ajutor! Există o Veche Tradiție care nu și-a pierdut puterea în era internetului! Există leacuri magice… pentru orice! Trebuie doar să alegi să iți trăiești conștient viața!

 

Poți rezerva aici următorul Atelier de Protectie.

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!