Esente Magice

Dacă intrați într-un magazin ezoteric, în special în orașele din vestul Europei, veți găsi diverse cutii cu fel de fel de feluri de tămâie și rășini, amestecate cu ierburi și uleiuri, pentru prosperitate, pentru dragoste, pentru sănătate, pentru purificare, pentru a ne aduce liniște sau pentru a ne ajuta să trăim o anumită stare, pentru meditație sau pentru împlinirea unei dorințe. Acestea sunt Esențele Magice.

Prezente în toate tradițiile și în toate cărțile sfinte, aceste amestecuri au întotdeauna ca ingredient de bază o rașină (cea mai cunoscută fiind tămâia) care, în combinație cu anumite plante și anume uleiuri, are puterea de a canaliza energia pentru a manifesta ceea ce ne dorim.

La sfârșitul acestui atelier de o jumătate de zi, vei ști să faci diferența dintre tămâia naturală, smirnă sau copal, spre exemplu, vei ști ce ierburi, uleiuri și rășini poți să amesteci pentru a obține ceea ce vrei: o promovare, o casă, un partener de viață..., și vei avea deja două esențe magice pe care să le iei cu tine acasă.

 

Poți rezerva aici următorul Atelier - Esente Magice.

 

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!