Astrologie

…pe acest Pământ, călătoria fiecăruia dintre noi începe cu mult, mult înainte de ceasul nașterii! Și cu toate acestea, prima respirație este cea care pecetuiește Cerul și ne arată ceea ce are să ne devină, pe acest tărâm, primul Ghid: o Hartă! Este Harta Destinului, desenată chiar de Creator!

Toate informațiile despre această călătorie sunt acolo, incriptate în Hartă.

Sunt resurse prețioase care descriu corpul fizic, structura emoțională, intelectuală, relații sociale sau profesionale ( astrologia natală ), ne pot spune cu ce zestre și misiune venim, care sunt cauzele diverselor situații apărute în viața noastră, ce ne-am propus să rezolvăm atunci când a venit la întrupare (astrologia karmică), ne oferă posibilitatea analizării unei situații viitoare (astrologia previzională), ne ajută să obținem răspunsuri precise la întrebări care ne frământă în viața de zi cu zi sau ne ajută să luăm decizii corecte atunci când suntem pe cale să ne schimbăm locuința, serviciu, să ne căsătorim, să alegem o școală sau o profesie (astrologia orară) ori ne ajută să stabilim, într-o relație de cuplu, de parteneriat sau în orice alt tip de relație interumană, gradul de afinitate, ceea ce avem de trăit sau de învățat în acea relație, ce datorii avem de plătit, ce avem în comun și la ce ar trebui să veghem (astrologia relațională)

Descifrarea Hărții ne poate spune însă, mult mai multe! Ne poate ajuta să avem un drum mult mai lin și să știm ce să facem, cum să facem și când să facem ceea ce avem de făcut pentru a ne împlini Destinul! Totul este să fim atenți …la semne!

Poți rezerva aici o Sedinta de Astrologie.

 

La Sânziene… un spațiu magic! Un loc de lumină, tămăduire și Leac!