Bratari Magice

Autor: Diana d`Briac
ProtectieBratari Magice
Prețul de vânzare 88,00 lei
Prosperitate
Casatorie
Un nou Inceput
Calatorii
Descriere

PROTECTIE

Fie că realizăm sau nu, întreaga noastră existență este modelată de energii, forțe și vibrații ce scapă privirii or rațiunii noastre.
Suntem influențați sau afectați de gândurile și emisiile celor din jurul nostru în funcție de gradul nostru de protecție...
Obsidianul, Cuarțul fumuriu, Turmalina neagră, Labradoritul, Prehnitul, Ametistul ridică un câmp de protecție în jurul nostru și lasă să ajungă la noi doar ceea ce ne e benefic în Legile Divine.

PROSPERITATE

Bogăția, prosperitatea, abundența au înainte de toate o dimensiune spirituală; sunt, înainte de orice, o stare a minții, sunt energie și vibrație; sunt un flux cosmic la care ne dorim să fim și să rămânem conectați.
Cristalele au puterea de a ne duce acolo unde ne dorim, de a ne modifica subtil vibratia, de a ne schimba starea, de a ne armoniza cu Divinitatea.
Citrinul, Aventurinul, Carneolul, Zoisitul, Malachitul, Ochiul-de-tigru …sunt cristale de materializare, benefice, intens pozitive care, lucrand împreună ne deschid viitorul, activează resurse, atrag energii și împlinesc ceea ce ne dorim.

DRAGOSTE si CASATORIE

Dragostea …ne motivează, ne activează, ne dă sens și bucurie de a trăi. O căutăm, o dorim, suntem preocupați să o atragem, cerem Universului să ne-o scoată în cale, luptăm pentru a o păstra…
Selecția de cristale naturale din aceste brățări sunt menite să vă ajute să eliminați blocajele, să vă armonizeze vibrația cu fluxul Universului, să atragă și să aducă dragostea în viața voastră.
Purtați-le ori de cate ori simțiți că dragostea nu mai ajunge la voi sau, pur și simplu, doriți să păstrați dragostea vie în viața voastră.
Cristalele vă ajută să vă reconectați la Divinitate, sursa inițială a oricărei forme de manifestare, inclusiv a dragostei din viața fiecăruia.

UN NOU ÎNCEPUT

Sunt momente în care vrei sau trebuie să o iei de la capăt… Sunt timpuri când te cheamă…UN NOU ÎNCEPUT!
Sunt vremuri în care ai nevoie de călăuzire, de ghidare, de deschidere, de suport…de prieteni!
Și atunci…
Piatra Lunii, „piatră a noilor începuturi”, îți deschide drumul! Aquamarinul îți dă curaj, atenuează temerile și te ajută să iei decizii! Ametistul te protejează, elimină blocajele și te ghidează,
iar solarul Citrin îți activează creativitatea, atrage bogăţia, prosperitatea, reuşita, energii benefice ție, pe care le face să se manifeste.

CALATORII

Orice călătorie este … o poartă în sine! Și pentru a te bucura de drum, ai nevoie de mult mai mult decât de biletele de acces. Protecție, susținere, siguranță, intuiție, deschidere, facilitare, cunoaștere, prezență de spirit, voie bună, energie, emoții benefice, binecuvântare, revelații, sunt doar câteva dintre beneficiile aduse de Jasp, Hematit, Calcitul bleu, Citrin, Rodocrozit, Obsidian și Lapislazuli.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.